O nama

DACAR-COMMERCE d.o.o. Daruvar osnovan je 1998 godine sa jednim zaposlenim radnikom. Poduzeće je u svojoj djelatnosti tada obavljalo samo usluge popravka i izrade lamela za sva vozila, te izradu i obnovu kočionih pakni za sva vozila, automobilski i kočioni program. Sa 2000. godinom poduzeće počinje sa uslugom vođenja knjigovodstva prema svim komitentima, te zapošljava još jednog radnika. Pošto se taj posao počeo proširivati, poduzeće je već 2004. godine zaposlilo još jednog djelatnika, tako da danas obavlja knjigovodstvene usluge za poljoprivrednike, obrtnike i male poduzetnike, međutim sa 2004. godinom poduzeće kupuje nova osnovna sredstva za proširenje i poboljšanje poslovanja automehanike, te u svom poslu pruža kompletnu uslugu automehanike i autooptike (špur kotača) na svim osobnim i kombi vozilima na sva četiri kotača.

Osim knjigovodstvenih usluga i automehanike, pruža i uslugu tokarenja i izradu alata za mljekarsku industriju kao i sve male alate za proizvodnju plastičnih dijelova.

Dacar-Commerce d.o.o. je isključivo obiteljsko poduzeće u kojemu rade tri člana obitelji i dvoje mladih ljudi iz Daruvara koji su informatički obrazovani i koji u svom poslu daju najbolje rezultate. Za sve ostale informacije u svezi određenih poslova možete se obratiti na naše brojeve telefona ili na e-mail, koji se nalaze na Kontakt stranici.